Sollerud Barnehage – En annerledes hverdag med Kolibrix regnskap

Rune Jensen, daglig leder i i Sollerud Barnehage, har benyttet Kolibrix i snart ett år.
Vi har besøkt Sollerud barnehage for å bli bedre kjent samt høre hvordan erfaring de har hatt med oss så langt.

Sollerud barnehage SA er en foreldredrevet andelsbarnehage som har vært i drift siden 1988.
Barnehagen har stort fokus på opplevelser og happeninger, det arrangeres alt fra julemarked, fotballcup, Sollerud-løpet, høstfest og kunstutstilling.

Hver uke pakker avdelingene sekk og niste og drar på tur. Det kan være ekskursjon ut i naturen, potetplukking hos bonden eller fag-dag på teknisk museum. Sollerud Barnehage er en raus og glad barnehage.

 

 

Sollerud Barnehage valgte Kolibrix som leverandør av regnskapstjenester starten av 2019.

Rune Jensen Sollerud Barnehage

– Utfordringer vi har hatt med tidligere regnskap er at det har vært dyrt og tatt for lang tid. Kolibrix passer til barnehager fordi det er barnehageregnskap. De har alle poster som en barnehage skal ha og bør ha.
De følger barnehagens årshjul, de vet når frister er, når ting skal leveres og når rapporter skal inn, forteller Rune.

Å være en rådgiver for barnehagen fremfor at barnehagen skal være en rådgiver for regnskapsfører er noe Kolibrix løser. Barnehageregnskap er komplisert da det er mange særegne rapporter som Pass og stell av barn og Basil som skal inn. Dette hjelper våre erfarne rådgivere barnehagen med og følger dem opp slik at rapporter leveres til rette frister.

 

 

Les mer om historien til Kolibrix.

 

 

 

Velkommen Sollerud Barnehage

Fastpris som inkluderer alt:

I tillegg til å levere kvalitet er et av målene til Kolibrix å være en forutsigbar regnskapsfører også på pris. Vi hører ofte fra barnehager at pris hos regnskapsfører er for uforutsigbart og man vet aldri helt hva regnskapet kommer på. Dette løser vi ved å gi våre kunder en fast månedspris som inkluderer absolutt alt. Fra timer hos regnskapsfører til regnskapsprogram og årsregnskap. Etter mer en 10 år erfaring med barnehager i forskjellige størrelser har vi opparbeidet erfaring til å vite hvilke behov og hva kostnadene kommer på hos de forskjellige barnehagene

 

– Kolibrix de dekker også våre behov ved at de har fastpris, vi vet akkurat hva som er utgiftspostene vår på regnskap forteller Rune.

Hverdagen min har blitt annerledes etter at vi begynte med Kolibrix. Jeg har mye mer tid til ansatte og barn, og det er det viktigste av alt, avslutter han.

 

Latter Sollerud Barnehage

 

Ønsker du å bli bedre kjent med oss?

Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din barnehage med full kontroll på regnskap til en forutsigbar pris.