Samarbeid – Barnehageforum og Kolibrix

Barnehageforum og Kolibrix inngår samarbeid hvor Kolibrix tilbyr Barnehageforums medlemsbarnehager de beste betingelsene for regnskapstjenester i markedet.

At Barnehageforum ønsker å samarbeide med oss er vi stolte av og en bekreftelse på at vår kunnskap og produkt treffer markedet.
Kolibrix ønsker å endre barnehagers forhold til regnskap i dag.  Regnskapsførerne og rådgiverne i Kolibrix kjenner barnehagebransjen, krav til rapporteringer og krav til tilskudd. Dette gjør Kolibrix en trygg og forutsigbar leverandør for barnehagene. Med et spesialisert system som jobber for både kunde og regnskapsfører er resultatet økt kvalitet til en fastpris som ofte er betydelig lavere enn hva som er vanlig i markedet.

 

Vi tilbyr alle medlemmer av barnehageforum 10% rabatt på våre regnskapstjenester.

 

Barnehageforum:

Barnehageforum er et nettbasert verktøy for barnehager, utviklet av barnehagelærere for ansatte i barnehagen. Barnehageforum har over 2000 barnehager og privatpersoner som medlemmer og opp mot 30 000 ansatte har tilgang til fagartikler, tips, ideer og unike verktøy til inspirasjon i barnehagehverdagen.

Medlemmer av barnehageforum får også rabatter på kurs og konferanser i regi av Utviklingsforum, Hoppin sine produkter samt gode tilbud i Barnehagebutikken. Les mer om fordelesprogrammet her.

 

Er ikke din barnehage medlem kan du enkelt registrere dere her og få tilgang til gode ressurser og medlemspriser hos samarbeidspartnere. 

 

Ønsker du å bli bedre kjent med oss?

Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din barnehage med full kontroll på regnskap til en forutsigbar pris.