Foreldrebetaling

I Kolibrix er det superenkelt for daglig leder å holde oversikt over barn og foreldre. Utgående fakturaer genereres automatisk hver måned. Vi støtter avtalegiro, e-post eller papirfaktura rett i hylla.

Dette får du:

 • Check

  Enkelt brukergrensesnitt med oversikt over hvem som har betalt til enhver tid

 • Check

  Automatisk utsendelse av betalingspåminnelse om noen glemmer å betale

 • Check

  Ved behov kunne fast splitte faktura mellom foresatte

 • Check

  Enkel styring av søskenmoderasjon og vedtak om redusert foreldrebetaling. 

Foreldrebetaling Kolibrix

Få full kontroll

Foreldrebetaling er en viktig inntektskilde for barnehagen. Kolibrix ivaretar dette slik at det er enkelt for barnehagen å ha full kontroll. Faktura genereres automatisk til foreldre hver måned som avtalegiro, e-post eller papirfaktura rett i hylla. Det er opp til deg og din barnehage hva som er best.

Kolibrix følger opp foreldrebetalingen for deg. Hvis foreldrene til Oliver misforstod hvem som skulle betale for april, sørger systemet for å sende en påminnelse automatisk. Noen foreldre ønsker kanskje å splitte fakturaen, dette kan enkelt settes slik at det blir en fast oppgave.

Søskenmoderasjon tildeles automatisk på fakturagrunnlaget. Når søsken starter eller slutter vil fakturagrunnlaget oppdateres til riktig pris.

Som daglig leder vil du oppleve full kontroll og mindre manuelle føringer. Kolibrix gir deg full oversikt over hvem som har betalt, hvem som skylder penger og oversikt over fakturahistorikk.

Spørsmål og svar

Vil du vite mer om Kolibrix?