fbpx

Personvernerklæring

Personvern er viktig for Kolibrix og vi er veldig bevisst ansvaret og tilliten i forhold til å sikre og behandle opplysninger med varsomhet. Dette dokumentet forsøker å beskrive hvordan vi forholder oss til personvern og ivaretar disse hensynene. Ved å gå inn i og bruke våre tjenester samtykker du i lagring av personopplysninger for de formål som er angitt Personvernerklæringen.

I tillegg til det som er beskrevet i dette dokumentet er Kolibrix også databehandler for opplysninger registrert i regnskapsprogrammet https://app.kolibrix.no – dette reguleres gjennom Sluttbrukeravtalen med tilhørende databehandleravtale.

Hvem vi er

Firmanavn: Kolibrix AS
Nettadresse: https://kolibrix.no
Org.nr: 921 196 547
Adresse: Tordenskioldsgate 6, 0160 Oslo

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema

Hvis du fyller ut og sender inn ett av våre kontaktskjema lagres persondata i 14 dager etter mottak og informasjonen benyttes for å kontakte deg angående din henvendelse.

Informasjonskapsler

Vi benytter følgende informasjonskapsler på kolibrix.no:

  • Google Analytics brukes både i forhold til markedsføring og forbedring av nettstedet ved å se på bruksmønstre.
  • Google Ads og remarketing brukes for markedsføring og for å vise relevant og tilpasset reklame til besøkende på nettsiden, samt for å vise reklame på andre tredjepartssider.
  • Mailchimp brukes for markedsøring og lagrer fornavn og e-postadresse som benyttes for utsendelser av nyhetsbrev.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Kolibrix har samarbeidspartnere vi bruker for å gjøre nettsiden bedre og sikrere. Vi selger eller gir ikke opplysninger til øvrige tredjeparter (som ikke ikke understøtter tjenesten vi tilbyr).

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Henvendelser kan sendes databehandleransvarlig på kontaktinformasjonen oppgitt nedenfor.

Databehandleransvarlig

Stig Hanssen
stig@kolibrix.no

Sist redigert av Stig Hanssen, den 20.03.19.