Ny logo og webside

Kolibrix har oppdatert logo og webside. I samarbeid med Stemt Digital og Kult Byrå gjør vi oss mer synlig og får en tydelig profil.

I et marked med mange like leverandører har vi bestemt oss for å ta grep og utvikle en profil som treffer vår målgruppe bedre. Ny logo og uttrykk skal gjøre oss mer gjenkjennelig samt tilføre en tydelig identitet.

Stemt Digital har vært benyttet for produksjon av webside. Deres unike kompetanse på web og brukergrensesnitt vil gjøre Kolibrix mer synlig og forståelig for vår målgruppe. Regnskapsbransjen har høy grad av konkurranse derfor er det viktig for oss at potensielle kunder forstår hva vi faktisk leverer, hvordan vi leverer og hvem som er målgruppen. Vår nye webside vil gi en bedre brukeropplevelse og produktforståelse for alle besøkende.

Kult Byrå har utviklet logo og grafisk profil. Vi har hatt stor nytte av deres kompetanse for å få et uttrykk som passer oss.

Vår webside skal være levende og oppleves nyttig for besøkende. I tillegg til å levere en solid tjeneste ønsker vi å være et sted man kan oppsøke for å øke egen kunnskap om regnskap. Det kommer flere faglige artikler og videoer på sikt.

Kontakt oss gjerne om du har innspill til web og innhold.

 

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? 

Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din barnehage med full kontroll på regnskap til en forutsigbar pris.