Kolibrix Barnehagekalkulator

Vi lanserer Kolibrix barnehagekalkulator, ett hjelpemiddel som virkelig kommer barnehagene til gode. Glem tunge regneark, legg enkelt inn tall og få budsjettert tilskudd, bemanning og arealutnyttelse på en og samme plass. Det beste av alt, det er helt gratis for alle barnehager.

 

Barnehagekalkulator BudsjettKolibrix har som mål å hjelpe barnehager med å forenkle arbeid tilknyttet regnskap til hyggelige og forutsigbare priser. Barnehagekalkulatoren er et gratis verktøy vi gir til alle barnehager. Få oversikt over månedlig tilskudd, foreldrebetaling, bemanning og arealutnyttelse i et månedlig budsjett. Du ser om det er fravik og kan enkelt planlegge bemanning og riktig antall barn i forhold til disponibel areal.  Alt samlet i et dokument som alltid er lett tilgjengelig.

Det du legger inn lagres i en sikker unik lenke som kun er tilgjengelig for deg som har den. Du kan når som helst komme tilbake og fortsette arbeidet eller dele lenken med andre relevante personer.


Alt Kolibrix utvikler skal være i samarbeid med barnehager. Vi oppfordrer derfor deg til å legge inn tilbakemeldinger på opplevd nytteverdi, brukervennlighet og om det er noe du savner. Liker du det du ser blir vi veldig glade om du deler videre slik at flere kan dra nytte av verktøyet. 

Hva får du med Kolibrix Barnehagekalkulator?

  • Samlet oversikt over barnehagens foreldrebetaling, tilskudd, bemanning og arealutnyttelse.
  • Du fyller enkelt inn tall og får opp månedlig oversikt for hele året og hva evt fravik er.
  • En unik lenke hvor du kan komme tilbake senere for å fortsette å jobbe eller hente ut tall.
  • En kalkulator som er laget for å være enkel å forstå og jobbe med.

 

                                          Klikk her for å gå til Kolibrix Barnehagekalkulator.