– Jeg er pedagog ikke økonom

 

Bevern Barnehage er en liten og koselig barnehage på Veitvedt i Oslo. Bevern
har 20 barn og daglig leder er Susanna Remen.
SusannaremenHun har et stort hjerte og engasjement for barn og utvikling.

– Barn er små diamanter som vi løfter opp, forsiktig, så sliper vi de litt rundt og så slipper vi de ned igjen.. Og da er de klare.

Er pedagog ikke økonom: 

Susanna er som pedagoger flest, det er mennesker hun har engasjement for, ikke tall og utregninger.

– Jeg synes regnskap er spennende, men det er ikke mitt fag. Når jeg skulle velge ny regnskapsfører var det viktig for meg at min nye regnskapsfører forsto dette og kunne hjelpe meg i hverdagen med regnskapet. Jeg er pedagog ikke økonom forteller Remen.

Personlig service og forutsigbar oppfølging er noe vi i Kolibrix har mye fokus på. Mange kan nok kjenne seg igjen i at som pedagog er ikke økonomi og tall det man er trent på å jobbe med. Kolibrix erfarer at mange har opplevd ved tidligere overgang til ny regnskapsfører at man plutselig stå alene. Man må selv følge opp rutiner for regnskap og kanskje til og med ha opplæring med ny regnskapsfører.

Forutsigbar responstid og pris: 

– Før i tiden brukte jeg nesten 40% av min arbeidstid bare på regnskap, i dag har dette betraktelig gått ned.

Kundeservice skal være smidig og kunden skal føle seg trygg på at det ikke koster noe ekstra. Derfor har Kolibrix 24timer svargaranti på henvendelser, dette er inkludert i fastprisen. Dette gjør oss til en forutsigbar samarbeidspartner for barnehagen og man slipper å bekymre seg for merkostnader ved å ta kontakt.

Verdens Beste Susanna 2

– Det beste med Kolibrix er at jeg bruker lite tid på regnskap. Det tar 5 minutter, 2 minutter, 6 minutter og plutselig er en stor jobb gjort. Hos tidligere regnskapsførere har jeg hatt mange personer å forholde meg til, med Kolibrix er det stort sett bare Jane. Det gjør min jobb vesentlig letter for jeg slipper å forklare den delen jeg kan og jeg må kunne til en regnskapsfører.

 

Ett kontaktpunkt, få personer:

Å være kunde hos Kolibrix skal føles trygt og personlig, derfor har vi ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

– Jane betyr alt for meg i forhold til regnskap. Hver gang jeg ringer er hun der, hver gang jeg sender mail svarer hun. Jeg opplever at jeg blir sett og hørt. Kolibrix skiller seg ut fordi de er tilgjengelig og de kan barnehage, fortsetter Remen.

 

Susannajobber

Hun merker også at Kolibrix jobber for å holde prisene nede og at det er fastpris:

– En fastpris gjør det svært forutsigbart for meg og jeg vet alltid hva jeg skal betale. Jeg er en pedagog og ikke regnskapsfører, derfor setter jeg pris på et firma som Kolibrix, som hjelper meg så mye til enhver tid avslutter hun.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                           

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? 

Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din barnehage med full kontroll på regnskap til en forutsigbar pris.