Har spart opptil 80 000 i året og har mer tid til barn og ansatte

Kolibrix er en regnskapstjeneste utviklet av barnehager for barnehager. Pris er selvsagt ikke glemt, og vi skal utfordre markedet. Pengene betalt for tjenesten går til å videreutvikle bærekraftige løsninger som gjør det enklere og billigere for barnehagene. Vi har møtt noen av barnehagene som bruker Kolibrix i dag og tatt en kort prat rundt hvilke gevinster de har oppnådd. 

 

 

ElinElin Morastseter
Barnehagegården
Barnehagegården er en to-avdelings barnehage med 35-38 barn i alderen 0-6 år. Vi har en helt unik beliggenhet. Vi er innrammet av skog, jorder og en dam. Her er det muligheter for mange flotte naturopplevelser og grovmotoriske utfordringer. Med skogen som nærmeste nabo har vi mange fine turmål rett utenfor porten. Barnas hverdag skal preges av iver, lek, nysgjerrighet og anerkjennelse. Barnehagetiden skal være stappfull av barndomsmagi som gir minner for livet.

Hvorfor byttet du til Kolibrix?
Først og fremst pga at de var mye billigere enn det byrået vi benyttet oss av tidligere.
I tillegg kjente jeg litt til regnskapssystemet fra før, da jeg hadde jobbet et år i en FUS barnehage. Jeg visste derfor at det var mer effektivt og «up to date» enn det vi brukte tidligere.

Hvor mye sparer barnehagen årlig?
Ca 60 000

Hva går sparte penger til?
Det har gjort det mulig å kunne ha en høyere budsjettpost for leker og inventar. Vi har fra 2019 hatt fokus på barnas lekemiljø inne og i år har vi hatt et romslig budsjett til innkjøp av leker til å bygge opp lekemiljøene.
Vi har i løpet av dette året fått et tilbygg til vår lavvo. Med et romslig budsjett til leker og inventar har det vært mulig å ruste opp dette uten at det har gått på bekostning av øvrig drift

 

 

 

01 1 1Hege Bergo
Akrobaten Barnehage
Akrobaten barnehage er en barnehage i Stadsbygd og vært drevet siden 2014. De var nominert til årets barnehage hos PBL i 2019, Semifinalist til Årets matgledebedrift og
hatt besøk av daværende Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland vedrørende deres engasjement i Varig tilrettelagt arbeid.

Hvorfor byttet dere til Kolibrix?
Vi er en liten barnehage som er opptatt av å drive økonomisk smart for å klare å holde ut i bransjen rett og slett. Når vi skulle snu litt på regnskapstallene så vi at vi kunne spare en del penger med å bytte regnskapskontor.

Hvor mye sparer barnehagen årlig?
Barnehagen har spart nesten 80 000 på å gå over til Kolibrix.

Hva går sparte pengene til? 
Det har ført til at vi kan ha ekstra bemanning i barnehagen hver eneste dag. I tillegg er vi nå i ferd med utvikle uteområdet vårt som kommer barna direkte til gode.

 

 

 

 

Kolibrix Maiken Hoff TerrasseMaiken Christensen
Hoff Terrasse Barnehage

Hoff Terrasse Barnehage ligger idyllisk til i et rolig boligstrøk på Skøyen i Oslo. Med lokale i en tømmerhytte og skogen som nærmeste nabo, er omgivelsene som skapt for utforskning og lek.
Styrer og pedagogisk leder Maiken Vadem Christensen forteller at den foreldreeide barnehagen har kun én avdeling, med barn fra to til seks år. Med tre–fire voksne til stede hver dag får barn og foreldre tett oppfølging.

Hvorfor byttet du til Kolibrix?
Vi byttet til Kolibrix etter anbefaling fra styrerkollegaer. Kolibrix har et oversiktlig regnskapsprogram med alt på ett sted, samt et hjelpesenter med svar på hva enn du måtte lure på.
Da vi fikk høre at Kolibrix sine regnskapsførere alltid er tilgjengelig og behjelpelige, var vi solgt.

Hvor mye sparer barnehagen årlig:
Vi som er en liten barnehage hadde ikke de høyeste utgiftene i fbm. regnskapsfører i utgangspunktet og sparer derfor ikke betydelige summer i året.  Samtidig sparer jeg som daglig leder mye tid på de løsningene Kolibrix tilbyr, som igjen gir reduserte utgifter i overtidsbetaling. Indirekte sparer vi altså noen tusen i året.

Hva går sparte penger til?
Jeg jobber både som daglig leder og på avdeling. Nå som jeg sparer mye tid på nytt regnskapsprogram, har jeg enda mer tid sammen med barna. De pengene vi sparer går til høy voksentetthet i barnehagen og sikrer at vi alltid er godt innenfor bemanningsnormen.

 

 

 

Vil du ha pris for din barnehage?

Det er helt uforpliktet og  du kan nå benytte deg av vår kampanje med STYD.

Klikk her for å  lese mer om kampanjen og be om pris.