Bruk dine medlemsfordeler til å skape forutsigbarhet

Viste du at barnehager kan få et av markedets beste betingelser på regnskap via Barnehageforums fordelsprogram?
Kolibrix tilbyr alle barnehager som er medlem av Barnehageforum 10% rabatt på våre regnskapstjenester. Bruk din fordel og  reduser kostnader og tidsbruk tilknyttet regnskapsarbeid.

 

Et regnskapsbyrå utviklet sammen med og for barnehager

Kolibrix er bygget opp rundt barnehagedrift og innehar alle funksjoner barnehagen trenger for å ha kontroll på økonomien. Systemet utregner også forventet statlige subsidier, noe som forenkler mye av jobben med å kontrollere for daglig leder.
Regnskapsførerne i Kolibrix kjenner barnehagebransjen godt og er gode rådgivere ved behov.

Gaute Aase, medgrunder i Kolibrix ser på samarbeidet med Barnehageforum som et kvalitetsstempel.
– At Barnehageforum ønsker å samarbeide med oss er vi stolte av og en bekreftelse på at vår kunnskap og produkt treffer markedet. Kolibrix ønsker å endre barnehagers forhold til regnskap.

I tillegg til at Kolibrix er utviklet i samarbeid med barnehager har regnskapsførerne og rådgiverne god kunnskap om barnehagebransjen, krav til rapportering, refusjoner og tilskudd.
Dette gjør Kolibrix til en trygg og forutsigbar leverandør for barnehagene.

Gaute Aase Kolibrix
Gaute Aase i Kolibrix mener spesialiseringen på barnehager gjør at Kolibrix kan være mer brukervennlig og billigere en tradisjonelle regnskapssystemer. Foto: Alex Asensi

 

 

Ønsker du pris til din barnehage? Klikk her og fyll ut skjema for et uforpliktet tilbud. 

 

Fastpris er fastpris

Med et spesialisert system som jobber for både kunde og regnskapsfører er resultatet økt kvalitet til en fastpris som ofte er betydelig lavere enn hva som er vanlig i markedet.
Hos Kolibrix er fastpris nettopp fastpris og dekker derfor alt, som timer hos regnskapsfører, regnskapsprogram, alle bilag, support, rådgivning osv.

Ved høy spesialisering vil man kunne ha et regnskapssystem som jobber mer selvstendig en tradisjonelle allmenne systemer. Dette kommer barnehagene til gode med lavere og mer forutsigbare priser. Når regnskapsfører har behov for mindre timer blir det billigere.  Du kan lese mer om Kolibrix sine priser ved å klikke her. 

 

Pris
Kolibrix priser etter barnehagens størrelse. Over har du tre eksempler på fastpris for en liten, middels og stor barnehage. 

Færre timer for regnskapsfører og daglig leder:

Med Kolibrix vil både regnskapsfører og daglig leder ha behov for færre timer tilknyttet regnskapsarbeid. Kolibrix automatiserer flere oppgaver som: oppfølging av foreldrebetaling, utregning av søskenmoderasjon, oppsett av fakturagrunnlag og utregning av produkter ved redusert plass, utregning og oppsett av resultatrapport med faktiske kostnader sammenlignet med budsjett m.m.

Hvilke barnehager passer Kolibrix for?

Kolibrix passer barnehager i alle størrelser, noen av kundene er Hoff Terrasse barnehage, Akrobaten Barnehage og Sollerud barnehage, klikk på linkene for å lese mer om deres erfaring. Bruker barnehagen i dag et eksternt regnskapsfirma vil den med Kolibrix oppleve en større forutsigbarhet  på kostnader tilknyttet regnskap samt mer kontroll med et regnskapsprogram som snakker barnehagens språk.

 

 

Få tilbud til din barnehage

 

 

 

Tilbud

  • Her kan du fortelle oss litt om deres behov.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.